Despre noi

Despre Noi

ALPACCESS vă oferă o gamă nouă de șuruburi și servicii conexe, special concepute pentru fixarea diferitelor echipamente și piese industriale, adaptate în funcție de proiectul dumneavoastră.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul protecțiilor anticorozive și, totodată, nevoia identificată în piață pentru acest segment, ne-a motivat să venim cu soluții rapide și utile pentru clienții noștri și totodată pentru viitorii noștri clienți.

Echipa noastră este certificată internațional pentru servicii de sablare, vopsitorie și grunduire, servicii ce sunt efectuate la cele mai ridicate standarde ale calității.

Vopsire Șuruburi cu Acoperiri Superioare din Fluoropolimeri, în Câmp Electrostatic

Suntem membri ai celor mai prestigioase organizații din lume din domeniul protecțiilor anticorozive:


Servicii de Acoperiri Șuruburi cu
Vopsea Pulbere și Lichidă în Câmp Electrostatic

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii pentru realizarea șuruburilor personalizate (vopsire în serii mici, conform cerințelor).

Vopsirea se face în câmp electrostatic, cu pulberi sau vopsele lichide, fapt ce asigură o rezistență îndelungată elementelor de fixare și siguranță în exploatare, și totodată vă permite să efectuați instalarea funcțională a echipamentelor și pieselor cu eficientă și ușurință maximă.

Servicii de Acoperiri Șuruburi cu vopsea pulbere și lichidă în câmp electrostatic

Vopsire Șuruburi